Team

Het team van Huidzorg Delft bestaat uit deskundigen op het gebied van huid en oedeemproblematiek

Annamarie van der Meulen

Huidtherapeut en Eigenaresse

 

Na het behalen van haar diploma huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht is Annamarie als Huid- en oedeemtherapeut gaan werken in het Haga Ziekenhuis in Den haag en binnen Huidzorg Delft. In 2010 is Annamarie mede eigenaar geworden binnen Huidzorg Delft. Sinds Juli 2012 is de praktijk geheel door haar overgenomen.

 

Naast haar opleiding Huidtherapie heeft Annamarie zich gespecialiseerd in de Laser/ IPL therapie en brandwondenzorg, voor beide specialismen heeft Annamarie een post HBO opleiding  gevolgd.

 

Annamarie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), Dutch Aesthetic  Laser Association (DALA), Lid van het Netwerk huidtherapie na Brandwonden en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Regelmatig volgt zij nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie.

Karen de Reuver

Huidtherapeut

 

Sinds 2007 is Karen afgestudeerd als huidtherapeute waarna ze bij verschillende bedrijven als huid- en oedeemtherapeut heeft gewerkt. Sinds Oktober 2017 is Karen werkzaam bij Huidzorg Delft. 

 

 

Karen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ze is 3 dagen per week werkzaam binnen de praktijk van Huidzorg Delft. Regelmatig volgt zij nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie.

Fieke Allewelt

Huidtherapeut

 

Na het behalen van haar diploma Huidtherapie aan de Hogeschool Utecht in 2008 is Fieke als Huidtherapeut gaan werken bij een Huidtherapie - en Oedeempraktijk in Eindhoven. Tevens is Fieke toen ook gaan werken als Huidtherapeut bij een Polikliniek in Rotterdam en Leidschendam. Het heen- en weerreizen werd toch wat veel waardoor Fieke haar baan in Eindhoven na 6 maanden heeft opgegeven om zich volledig te kunnen richten op de polikliniek. Na ruim vier jaar gewerkt te hebben in Rotterdam en Leidschendam is Fieke sinds juni 2012 werkzaam bij Huidzorg Delft.

 

Fieke is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Regelmatig volgt zij nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie.

Joyce de Leur

Huidtherapeut

 

Joyce is in Juni  2014 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf April 2013 is Joyce werkzaam binnen huidzorg Delft als huidtherapeut. Doordat Joyce al 6 jaar werkervaring had als schoonheidsspecialiste voordat ze als huidtherapeut aan het werk ging heeft ze al veel kennis en kunde opgedaan door de jaren heen. Dit is ook terug te zien binnen haar werk als huidtherapeut.

 

Joyce is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ze is 4 dagen per week werkzaam binnen de praktijk van Huidzorg Delft. Regelmatig volgt zij nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie.

 

Nikki Hegge

Huidtherapeut

 

Nikki is in 2013 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Na enkele jaren in verschillende praktijken te hebben gewerkt is Nikki in Februari 2015 gestart bij Huidzorg Delft.

 

Nikki is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ze is 3 dagen per week werkzaam binnen de praktijk van Huidzorg Delft. Regelmatig volgt zij nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie.

Babette de Kok- Bosveld

Praktijk ondersteuner

 

Babette is sinds Januari 2017 werkzaam bij Huidzorg Delft.

Op dinsdag t/m vrijdag ochtend kunt bij haar terecht voor het maken van een afspraak of vragen. Dit kan persoonlijk, telefonisch 015-2561806 of door te mailen naar info@huidzorgdelft.nl

 

Hiernaast heeft zij administratieve werkzaamheden en kunt u terecht voor het bestellen/op te halen van producten. Mocht u vragen hebben, dan hoort zij het graag!

Achtergrondfoto